Värm ugnen till 180°. Bryn köttet i olja i het stekpanna och lägg över i en ugnssäker form. Krydda med timjan, salt och peppar. Ställ in köttet i ugnen och stek 10 minuter.
Bönor med sojadressing: Blötlägg tången i kallt vatten i 5-10 minuter tills den blir lite mjuk men ändå har tuggmotstånd. Koka upp en gryta med rejält saltat vatten, tillsätt bönorna och koka upp. Sänk värmen till medel och koka i ca 1 minut tills bönorna är mjuka men fortfarande ger tuggmotstånd. Ta upp bönorna och lägg dem direkt i kallt vatten så att kokningen avstannar. Häll av vattnet från bönorna och låt dem rinna av.
Häll soja, vinäger och honung i en liten kastrull och koka upp. Sänk värmen till låg och sjud i 4 minuter tills blandningen börjar tjockna lite och ta sedan av det från värmen. Tillsätt olja under vispning tills dressingen en krämig konsistens. Tillsätt sesamfrön och låt dressingen svalna. Dela tången i mindre bitar och blanda samman med dressingen och bönorna.
Ta filén ur ugnen. Låt den vila 5 minuter och skär sedan upp den i skivor. Lägg upp köttet och bönorna. Toppa med koriander och mynta.