
Sök bland våra recept
Nya recept

Strimlat fläskkött i baobröd med lättpicklad kål och chilimajonnäs
Strimlat fläskkött i baobröd med lättpicklad kål och chilimajonnäs passar fint som fredagsmat. Köttet kan med fördel marineras dagen innan.

Fläskfilémedaljonger med grönkål, äpple och rödlök
Dessa goda fläskfilémedaljonger med grönkål, äpple och rödlök är enkelt att göra, särskilt som du i många butiker hittar sköljd och färdigskuren grönkål.

Kryddig gryta på grisbog med blomkålssallad
Bogen är en av de mest smakrika delarna på grisen och köttet passar fint i en gryta. Som en kryddig gryta på grisbog med blomkålssallad.

Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp
Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp kan serveras som smårätt, förrätt eller som en del av en buffé.

Feijoada – brasiliansk böngryta med chorizo och fläskkarré
Feijoada – brasiliansk böngryta med chorizo och fläskkarré passar fint i höstmörkret. Den blir så god eftersom kött och bönor är bra smakkamrater.

Tortilla med fläsklägg och kryddig butternut
Sväng ihop en god tortilla med fläsklägg och kryddig butternut till höstens fredagsmiddag. Här hittar du också recept på egna tortillabröd.
Våra mest populära recept

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.

Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.