Värm ugnen till 125°. Ta ut flanksteken ur kylen så den är rumstempererad.
Så här gör du egen teriyakisås: Lägg samtliga ingredienser i en liten kastrull. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud under omrörning tills såsen tjocknat.
Torka av köttet ordentligt med hushållspapper och krydda med salt och peppar. Bryn köttet hastigt i olja på hög värme i en stekpanna. Vänd och stek på båda sidor tills det får fin färg. Lägg över i formen och häll på ¾ dl teriyakisås. Ställ in köttet i ugnen och tillaga 10 – 15 minuter, eller till innertemperatur 58°.
Grönsakswok: Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Woka morötter, champinjoner och broccoli i rapsolja på hög värme så de får färg men inte förlorar sitt tuggmotstånd. Vänd ner nudlarna och tillsätt ¾ dl teriyakisås.
Skär flanksteken tvärs över muskeltrådarna i tunna skivor och lägg upp. Lägg upp grönsakswoken på serveringsfat och dekorera köttet och woken med koriander, salladslök och sesamfrön. Servera med teriyakisås.