Lövbiff med fyllning känns extra festligt, kanske till fredagsmyset? Servera en pytt på vitaminrika grönsaker och pasta till.

Lövbiff med fyllning känns extra festligt, kanske till fredagsmyset? Servera en pytt på vitaminrika grönsaker och pasta till.
4 portioner
4 lövbiffar à 125 g
salt och malen vitpeppar
2 tsk smör
Fyllning:
3 msk crème fraiche
2 tsk dijonsenap
100 g chèvre
Grönsakspytt:
300 g zucchini, i bitar
1 röd paprika, i bitar
1 rödlök, grovhackad
6 dl kokt pasta, varm
några svarta oliver, halverade
Till garnering:
färsk basilika
Blanda samman crème fraiche, senap och chèvre. Fördela blandningen på lövbiffarna och vik dem dubbla. Fäst med tandpetare.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Pytt:
Stek zucchini, paprika och lök hastigt. Blanda ner varm pasta. Håll pytten varm.
Stek lövbiffarna i smör, ca 3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar. Rör ner oliverna i pytten och servera till lövbiffarna. Garnera med basilikakvistar.