
Sök bland våra recept
Nya recept

Pressylta med löjrom och gräddfil
Sylta som tilltugg till bubbel eller som mingelmat är kanske inte så vanligt. Inte heller att toppa med löjrom. Men det här är en riktig höjdare på kalas eller vid 12-slaget på nyårsafton.

Hamburgare med bröd och tillbehör
Här hittar du recept på hamburgare med bröd och tillbehör samt en läcker dressing. Du får också lära dig att lägga ihop hamburgaren på äkta amerikanskt vis
Aprikos- och tomatgratinerade kotletter
Det här är en snabblagad vardagsrätt som du lagar under tiden riset kokar. Fläskkotletter passar fint ihop med sötman från aprikoserna.

Pasta Carbonara
Pasta Carbonara eller pasta på kolarhustruns vis. Svartpepparen som mals över rätten symboliserar kolet. Receptet är en snabblagad familjefavorit!

Korv Stroganoff
Korv stroganoff är familjefavoriten när det kommer till gryta. En stroganoff-sås där biffköttet i originalreceptet är ersatt av strimlad, brynt falukorv. En jättegod vardagsmiddag.
Alfredos kött- och böngryta
Skär korven på snedden i cirka 2 cm breda
bitar. Stek i torr stekgryta tills den får färg och en del av fettet smälter
ut …
Våra mest populära recept

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.