
Sök bland våra recept
Nya recept

Helstekt fläskytterfilé med pumpakompott, sojasås och vildris
Putsad kotlettrad säljs också under namnet fläskytterfilé. Här serveras den med en läcker sås, vildrisblandning och hemlagad pumpakompott.
Asiatiska grillspett med sesamfrö
Grillspett med asiatiska smaker som serveras med en fräsch sallad och nudlar. Du kan grilla antingen i grillpanna eller på utegrill, allt efter smak och säsong.

Calypsokryddad kotlett med örtcreme
En läcker kryddblandning, som du gör själv, smaksätter såväl kött som grönsaker i den här rätten. Du kan använda benfri kotlettrad, eller putsad kotlettrad, så kallad ytterfilé, av gris.
Bäserad fläskrulad med cidersås, fylld bakpotatis och ugnsrostade rotfrukter
Det här är en riktig festmiddag som kräver tid i köket och en kock som inte är rädd för utmaningar. Använd putsad kotlettrad eller ytterfilé av gris till den här rätten.

Fylld lövbiff med Pommes Anna och äppelsallad
Detta recept på fylld lövbiff med Pommes Anna och äppelsallad är en enklare variant än originalet.
Sallad med rimmad oxbringa
En härlig sensommarsallad med oxbringa, spenat, rotsaker och vaxbönor. En kryddig senap smakar fint till.
Våra mest populära recept

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.