Lägg spjällen i en kastrull. Koka upp buljongen i en annan kastrull. Häll kokande buljong över spjällen så att det täcker. Låt koka upp, sänk värmen och låt spjällen sjuda under lock ca 45 minuter.Ta upp spjällen och låt dem svalna.
Marinad: Blanda samman chilisås, worcestershiresås, socker paprika, chili och vitlök. Skär revbensspjället i ribbor, pensla med marinaden och marinera i kylskåp 2 timmar. Så här långt kan spjällen förberedas.
Krämig cole slaw: Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker salt och peppar. Blanda vitkål, äpple, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt minst en timme.
Ta upp spjällen ur marinaden och låt dem rinna av. Förbered de tillbehör du tänkt servera. Häll marinaden i en kastrull, koka upp och sänk värmen. Låt sjuda till något tjockare konsistens.
Grilla revbensspjällen tills de är genomvarma. Vänd dem flera gånger under grillningen. Krydda med salt och peppar före servering.
Servera spjällen nygrillade med grillade potatishalvor, ananas, cole slaw och såsen av marinaden.