Cassoulet med lammlägg
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
Cuban sandwich, eller cubano, är en klassisk grillad macka från Florida. I denna Cuban sandwich med fläskkarré, tomat och ost har skinkan blivit uppgraderad med grillad fläskkarré.
Dessa spenatpannkakor med fläskkotlett, picklad rödlök och yoghurt är en rätt som är kul att äta för både stora som små!
Testa att laga något danskt! Som dessa krebinetter med potatismos och stekt spenat. Krebinetter är en typ av biff av fläskfärs.
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.
När man gör detta recept på fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad får fläskkotletterna ligga i marinad efter stekning och dra till sig smakerna.
Dessa fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi är en rätt som har hämtat inspiration från det koreanska köket.
Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost är en otroligt snabblagad ”piatto unico”.