En läcker och spännande kombination med rostbiff och två sorters selleri. Servera som förrätt eller på buffé.

En läcker och spännande kombination med rostbiff och två sorters selleri. Servera som förrätt eller på buffé.
4 portioner, förrätt
200 g tillagad rostbiff, i tunna skivor
Krämig rotselleri:
200 g rotselleri (ca ¼), skalad
½ dl majonnäs
½ dl crème fraiche
2 blekselleristjälkar
2 msk kapris
smör att steka i
finklippt persilja
Krämig selleri:
Skär rotsellerin i smala strimlor. Lägg dem i kokande saltat vatten och koka någon minut. Häll över strimlorna i en sil och sänk ned den i en skål med iskallt vatten. När sellerin är kyld, låt den rinna av. Blanda samman strimlorna med majonnäs, crème fraiche,salt och peppar.
Strimla blekselleristjälkarna tunt. Stek kaprisen i smör.
Lägg upp rostbiffen, strö över kapris och blekselleri och toppa med den krämiga rotsellerin. Strö över persiljan och servera genast.