Rosépepparbiff med päron och ädelost

Rostas är en mör styckningsdetalj som inte behöver så lång tillagningstid. Tillsammans med färsk pasta blir den här lyxig även om den är snabblagad. 

Ingredienser

4 portioner

500 g rostas, tärnad 1,5 x 1,5 cm
2 msk rosépeppar, krossad
2 msk smör
salt och vitpeppar

500 g färsk pasta
salt
150 g ädelost
2 dl lätt creme fraiche
200 g färsk spenat
1 moget päron, klyftat

Gör så här

Krydda köttet med salt och peppar, och rulla det i rosépeppar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek köttet på medelvärme ca 5 minuter. 

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av. Mosa ⅔ av osten med creme fraiche.

Servering:
Blanda samman ostblandningen med pastan och vänd ner spenat, päron och biff. Smula över resten av osten. Servera genast. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

FLER RECEPT

Scroll to Top