
Raclette på rostas och sidfläsk

Ingredienser
4 portioner
300 g rostas, i bitar, 3 x 3 cm
200 g rimmat sidfläsk, i frimäsksstora skivor
salt och malen vitpeppar
kajennpeppar
paprikapulver
400 g racletteost, i frimärksstora skivor
Till servering:
8 små potatisar med skal, kokta
syltlök
cornichons (små gurkor)
Du behöver också:
en bordsgrill med små spadar
Gör så här
Hetta upp bordsgrillen. Lägg köttbitar av rostas och sidfläsk i de små spadarna till bordsgrillen och stek dem på grillen. (Eller stek köttet ovanpå om du har den modellen av bordsgrill).
När köttet är genomstekt, ta ut, krydda och täck med ost. Gratinera i bordsgrillen och låt osten smälta över köttet.
Lägg över det gratinerade köttet på tallrik och servera med potatis, syltlök och cornichons.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
FLER RECEPT
Relaterade artiklar


