
Sök bland våra recept
Nya recept

Baconlindad fläskfilé med lönnsirapsbakad fänkål, äpplen och pikant dijonkräm.
Daniel Crespis recept på baconlindad fläskfilé med lönnsirapsbakad fänkål är en riktig smakbomb.

Påskschnitzel på gris med stekt ägg, sardeller och brynt kaprissmör.
Daniel Crespi har skapat denna påskschnitzel på gris med stekt ägg, sardeller och brynt kaprissmör. Klassisk svensk garnering med en påskig tvist.

Gratäng med råkorvsfärs, färska tortellini, spenat och tomatsås
Gratäng med råkorvsfärs och färska tortellini är en utsökt middag! Testa redan ikväll.

Fläskkarré i ugn
Denna fläskkarré i ugn är en typisk söndagsstek med måndagsrester. Till köttet väljer du dina favoriter av färska örter Köttet räcker till två måltider.

På plåten: fläskkotlett med crunch på äpple och pumpafrön med honungs- och senapsrostade rotfrukter
Fläskkotlett med crunch är en rätt där äpple, senap och honung är goda kamrater till griskött, och där köttet får sällskap av alla smakerna.

Glömt lamm med pasta, gremolata och riven ost
Glömt lamm med pasta är en utsökt lammrätt. Lammköttet står i ugnen ganska länge, därav kan man nästa tänka att köttet glömdes bort i ugnen.
Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.