
Sök bland våra recept
Nya recept

Sommarsallad med fläskfilé, gröna bönor och honungsdressing
Testa en fräsch sommarsallad med fläskfilé, gröna bönor och honungsdressing. Ser

Revbensspjäll marinerade i öl med spetskål och citrondressing
Förkoka revbensspjäll och marinera i mörkt öl och kryddor. Då gör du dessa goda revbensspjäll marinerade i öl med spetskål och citrondressing.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk
Detta härliga recept på quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk är framtaget av danske kocken William Milsted.

Grillspett med sommargrönsaker, fläskfilé och lever
Prova något annorlunda – som dessa härliga grillspett med sommargrönsaker, lever och fläskfilé.

Fläsksida med jamaikansk krydda, rotfruktspommes och aioli
För den som är förtjust i knaprig svål är denna fläsksida med jamaikansk krydda, rotfruktspommes och aioli himmelriket.

Spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs
Bjud på en fräsch och lättsam rätt till sommarmiddagen. Som dessa spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs.
Våra mest populära recept

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.