Skär köttet i åtta skivor. Banka ut dem mellan de 2 plastarken till ½ cm tjocklek. Krydda köttet med salt och peppar. Gör i ordning tre fat med mjöl, ägg och panko. Vänd köttet först i mjöl sedan det uppvispade ägget och sist i panko-ströbrödet. Pressa lätt så att ströbrödet fäster ordentligt.
Vitkålssallad: Riv kålen tunt på mandolin eller skiva tunt. Blanda samman kålen med saltet sedan med citronsaft och blanda. Tillsätt sesamoljan.
Tonkatsusås: Vill du göra hemgjord tonkatsusås gör du den här. Lös upp sockret i sojan, blanda samman med chilisås, mirin, Worcestershiresås, ingefära och vitlök. Mixa till en slät sås.
Hetta upp ½ cm olja i en panna till 180°. Stek det panerade köttet, först på ena sidan tills det blivit gyllene (cirka 3 minuter), vänd sedan försiktigt och stek andra sidan tills den fått samma färg. Ta upp och lägg på hushållspapper för att suga upp överflödig olja. Beroende på pannans storlek kan du steka en till två skivor åt gången.
Rosta brödet. Lägg ut hälften av brödskivorna, toppa med kött och vitkålssallad. Ringla över tonkatsusås och avsluta med resterande brödskivor.
Servering: Dela mackorna på längden och vänd dem med den skurna sidan uppåt. Lägg ihop dem två och två och stick in ett bambuspett för att hålla ihop dem. Servera med extra tonkatsusås.