Rostad paprika:
Värm ugnen till 225°. Lägg paprikorna i en ungssäker form och droppa över olja. Rosta ca 8 minuter. Kyl med isbitar i en plastpåse. Dra av skalet och skär i bitar när de har kallnat helt.
Getostgnocchi:
Blanda samman getosten med potatis, mjöl, rosmarin och salt till en smidig deg. Rulla degen i tunna längder och skär i små bitar, ca 7 g/st.
Vitlöks- och tomatsås:
Fräs löken och vitlöken i olja. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Tillsätt tomat och red med majsstärkelsen. Krydda med socker, salt och peppar. Håll såsen varm till servering.
Rostat vitlökssmör:
Lägg vitlök och smör i en stekpanna, ställ på en medelvarm platta och sjud tills löken har fått gyllenbrun färg. Sila och passera löken. Spara smöret.
Hetta upp nytt smör och lite av vitlökssmöret i en stekpanna. Lägg i köttet och sänk temperaturen till medelvärme. Stek köttet ca 20 minuter, till innertemperatur 60°, och vänd flera gånger. Låt köttet vila i smörpapper 15 minuter.
Servering:
Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrull, och sjud sedan gnocchin ca 2 minuter. Ta upp och stek dem i lite av vitlöksmöret. Skär upp köttet i ½ cm skivor och servera med såsen, gnocchin och paprikan.