Engelsk pubbiff

En snabblagad och lättlagad lunch- eller kvällsrätt som smakar fint med en sallad och ett glas öl. 

Ingredienser

4 portioner

500 g nötfärs
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk potatismjöl
1 dl öl
2 tsk fransk senap
1 krm tabasco
1−2 msk kapris, hackad
½ dl ättiksgurka, hackad
1 gul lök, hackad

Till servering:
8 rostade brödskivor
lökringar
tomatskivor
HP-sås

Gör så här

Blanda samman alla ingredienserna till en smidig färs.

Dela färsen i fyra delar och forma stora färsbiffar. Stek biffarna i smör i en stekpanna, ca 4 minuter per sida.

Rosta brödskivorna och lägg upp på assietter. Lägg på biffarna och servera med lökringar, tomatskivor och HP-sås ovanpå.

FLER RECEPT

Rulla till toppen