Rostbiff och nudelsallad med koriander och mynta

Det här är en läcker liten förrätt med rostbiff. Den passar bra att göra om du har rester av rostbiff. 

Ingredienser

4 portioner

400 g stekt rostbiff, strimlad
250 g äggnudlar
1 gul paprika, strimlad
1 röd paprika, strimlad
1 röd lök, i båtar
½ gurka, delad, urkärnad, skivad

Dressing:
saft och rivet skal från 1 citron
2 msk olivolja
2 tsk farinsocker
2 msk färsk koriander, hackad
1 msk färsk mynta, hackad

Gör så här

Blanda samman alla ingredienser till dressingen och låt dra.

Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem hastigt i kallt vatten.

Blanda samman kött, grönsaker och nudlar. Häll över dressing och blanda väl.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

FLER RECEPT

Scroll to Top