Det här är en läcker liten förrätt med rostbiff. Den passar bra att göra om du har rester av rostbiff.
Rostbiff och nudelsallad med koriander och mynta
Ingredienser
4 portioner
400 g stekt rostbiff, strimlad
250 g äggnudlar
1 gul paprika, strimlad
1 röd paprika, strimlad
1 röd lök, i båtar
½ gurka, delad, urkärnad, skivad
Dressing:
saft och rivet skal från 1 citron
2 msk olivolja
2 tsk farinsocker
2 msk färsk koriander, hackad
1 msk färsk mynta, hackad
Gör så här
Blanda samman alla ingredienser till dressingen och låt dra.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem hastigt i kallt vatten.
Blanda samman kött, grönsaker och nudlar. Häll över dressing och blanda väl.
FLER RECEPT
Relaterade artiklar
Teriyakikotlett med nudelsallad
Tartar på kalvinnanlår med semitorkade oliver, koriander och päron
Skinkfärsburgare med koriander, salvia och svartpeppar
Helgrillad entrecotekärna med smak av fänkål och koriander
Tomatpaj med kryddig fläskfilé, mynta och basilika
Rostbiff med krämig rotselleri, hyvlad blekselleri och smörstekt kapris