Gnid in köttet med socker, salt och peppar. Lägg kallt ca 5 timmar.
Låt köttet bli rumstempererat. Värm ugnen till 100°. Rök köttet i låda cirka 8 minuter. Låt köttet stå i ugnen tills innertemperaturen blir 65°, ca 1 timme. Ta ut köttet och låt det svalna. Kyl.
Kryddtomater:
Koka upp vatten, socker, citrusskal och kryddor. Låt svalna och lägg i tomaterna. Låt dra minst ett 24 timmar.
Sesamflarn:
Blanda samtliga ingredienser till flarnen och låt stå 1 timme. Sätt ugnen på 180°. Klicka ut flarn på bakmatta eller bakplåtspapper och grädda ca 8 min. Strö på salt efter halva tiden.
Limeyoghurt:
Blanda yoghurt, skal och saft av lime. Smaka av med salt och peppar.
Servering:
Skär upp köttet i tunna skivor och servera det med tillbehören.