Tillagning: Röka

Char sui av skinkrostbiff med mandarinpannkakor och grönsaker

En styckningsdetalj som kan skäras ut från skinkan kallas skinkrostbiff, eftersom köttet ungefär motsvaras av rostbiffen på nötkreaturet. Till den här rätten ska köttet marinera över natten och tillagningen tar upp till 4 timmar. Char siu är det traditionella kantonesiska sättet att tillreda grillat griskött, och här serverar vi det med traditionella kinesiska tillbehör.

Läs mer

St Louis-revben med dry rub och jalapenopotatissallad och dipp

St Louis-styckningen kommer från USA, där man gärna styckar ut den här detaljen med mycket kött på varje ben. Tre timmar tar grillning eller rökning, så samla vännerna kring grillen och passa på att umgås under tiden. Receptet på rubben blir en stor sats, så den kan du även använda till andra rätter. När St Louis-revbenen styckas ut får man samtidigt den styckningsdetalj som kallas broskkam. 

Läs mer
Scroll to Top