Blanda samman salt och peppar, och krydda båda sidorna av köttet. Lägg att dra 1 innan de läggs i grillen/röken. Blanda samman äppeljuice och vinäger till glaze i sprayflaskan.
Dry rub: Blanda samman alla kryddorna i en bunke. Mixa dem i en kaffekvarn eller kryddkvarn och lägg över i en glasburk med lock.
Rökning eller grillning: Förbered röken eller grillen. Kontrollera att rökens eller grillens temperatur kommit upp i 125°. Lägg in revben på indirekt värme, lägg på lock och låt lock ligga på i 2 − 3 timmar innan köttet lyfts ut första gången för att kontrollera stekningsgrad. Värm ugnen till 70°.
Spraya revben med glazen var 30 minut tills innertemperaturen i den tjockaste delen av köttet är 85 − 87°. Ta då ut köttet, lägg det i en ugnssäker form och låt vila i ugnen ca 1 timme.
Rib dipp: Blanda samman alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp. Sjud i 15 minuter på låg värme. Rör ner honungen, låt svalna och ställ sedan i kyl till servering.
Potatissallad med lök och jalapeño: Lägg potatisen i en kastrull och täck med vatten och salt, koka upp och låt sen sjuda i 10 − 15 minuter. Häll av vattnet och lägg ut potatisbitarna på en ugnsplåt för att svalna.
Strimla de stekta baconskivorna. Vispa ihop färskost, majonnäs, vitlökspulver, vinäger, salt och peppar i en stor bunke.
Ta undan lite av jalapeño, salladslök, riven ost och bacon och spara till garnering. Vänd ner resten. Vänd försiktigt ner den kalla potatisen och dekorera med den sparade jalapeñon, salladslöken, osten och baconet.
Servering: Ta ut köttet från ugnen och krydda med dry rub. Tranchera och servera med potatissalladen och Rib dipp.