
Påskragu på oxsvans med apelsin och kanel
Har du testat att laga oxsvans? Denna påskragu på just oxsvans har smaker av apelsin och kanel och är mustig och värmande.
Har du testat att laga oxsvans? Denna påskragu på just oxsvans har smaker av apelsin och kanel och är mustig och värmande.
Haka inte upp dig på lammsteken i påsk. Testa den här lammfärspajen med spenat som kommer göra succé på buffébordet.
Testa att kombinera lamm och ägg till påsk med de här ägghalvorna med rökt lammröra, toppade med rom, kapris, honung och citron.
En lågtempad skinkstek med vitlök, örter, rostad citron och balsamicosky är en perfekt ersättare för lammsteken i påsk.
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Den här lammsteken steker du på något lägre temperatur och något längre tid än vanligt. Resultatet blir ett saftigt, vackert rosa kött. till steken serverar vi grönsaker anrättade som vid medelhavet och frisk gremolata.
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
Gör en annorlunda sill till julafton, påsk eller midsommar. Denna baconsill är en sill i vit sås som smaksätts med bacon, pepparrot och dill.
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.
När man ska laga kotlettrad i ugn finns det några knep. Här hittar du dem samt receptet på hur man gör ugnsstekt kotlettrad med ben.
Traditionellt brukar grishjärta serveras i gräddsås, men i detta recept på stekt grishjärta med kryddiga kikärtor, mynta och stekt kål får det en ny twist.
Bjud på en fräsch och lättsam rätt till sommarmiddagen. Som dessa spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs.