Skär köttet i stora kuber, 4 x 4 cm. Lägg det i en bunke.
Marinad: Lägg lök och vitlök i en bunke. Häll på tomatpuré, senap, ketchup, vinäger och Worcestershiresås. Tillsätt enbär, chili, paprika, socker, lagerblad och salt. Blanda samman och vänd ner marinaden i köttet.
Lägg över köttet i en ugnssäker form eller gryta med lock. Ställ in det i ugnen när den fortfarande är kall. Värm ugnen till 150° och låt köttet stå i ca 4 timmar. Köttet ska bli så mört att det faller isär. Var dock vaksam på att inte låta köttet koka torrt i ugnen. Tillsätt lite vatten och rör om i så fall.
Coleslaw på spetskål och ärtor: Tina de djupfrysta ärtorna. Skölj och skiva spetskålen fint, lägg den i en sil och strö över salt. Låt den dra i minst 15 minuter. Krama sedan ur vätskan ur kålen. Varva kål, chili och ärtor i en bunke. Rör ihop yoghurt, majonnäs, vinäger, socker, senap och peppar till en dressing. Vänd er den i salladen.
Ta ut köttet ur ugnen och låt det svalna något. Sila marinaden och häll den i en kastrull. Koka ner den till 1 ½- 2 dl. Riv köttet med hjälp av två gafflar och ta bort överflödigt fett. Vänd ner köttet och bbq-såsen i den kokta marinaden och krydda med salt och peppar.
Servering: Värm pulled pork och hamburgerbröden. Låt var och en fylla sitt bröd med pulled pork och coleslaw.