
Sök bland våra recept
Nya recept

Grillad pluma med ljummen potatis- och paprikasallad
Pluman är en saftig och mör fjäderformad styckningsdetalj från grisens framdel. Den passar att bräsera eller grilla.

Grillad pingvinklubba med salsa
Pingvinklubban är en ny, rolig styckningsdetalj som du kan förbeställa i chakdisken eller hos din kötthandlare. Detaljen är svålfri och består av läggkött med ett litet ben att hålla i. Den passar att förkoka och sedan grilla, elle som här, grillas och tillagas klar i ugn. En läcker salsa blir ett fint tillbehör.

Helstekt kotlettrad med variation på kål, hasselbackspotatis och bearnaisesås
När du steker kotlettrad som får ha kvar ben, fett och svål får du ett utomordentligt välsmakande kött. Fettet smälter ut och gör köttet smältande mört och saftigt. Benen tillför umami-smak. Och den knapriga svålen är en delikatess i sig. Servera med en ljuvlig variation på kål.

Lammrostbiff med smörsvängda betor, sky och getost
En höstlig middag med lammrostbiff och betor med smulad getost.

Helstekt rostas med potatis- och jordärtskocksgratäng och rödvinssås
Detta recept på helstekt rostas med potatis- och jordärtskocksgratäng och rödvinssås är riktigt festlig middagsmat. Servera på festen eller till nyårsafton.

Matsäcksbullar med skinkfyllning
Jättegoda bullar att ta med som lunch eller mellanmål när du ska ge dig av på utflykt.
Våra mest populära recept

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.