Hoppa till innehåll
Svenskt Kött
  • Aktuellt
    • Nyheter
    • Pressrum
    • VD:n har ordet
    • Statistik om kött
    • Säkra maten
    • Myter om kött
    • Nose to Tail
  • Köpa & tillaga
    • Recept
    • Styckdetaljer
    • Nose to Tail
    • Charkuterier
    • Tillaga kött
    • Förvara kött
    • Hantera kött
    • Köpa kött
    • Storkök & Restaurang
    • Köttskolan
    • Köttkvalitet
  • Miljö och klimat
    • Varför svenskt kött?
    • Kan kött vara hållbart?
    • Kött och klimat
    • Biologisk mångfald
    • Mark- och resursanvändning
    • Odling av vall
    • Vattenanvändning
    • Hur kan vi minska matsvinnet?
    • Vad gör branschen?
    • Svego
  • Kött och hälsa
    • Är det okej att äta kött?
    • Hur mycket kött äter vi?
    • Vilka näringsämnen finns i kött?
    • Järn i kött
    • Nyttigt och hållbart
  • Djuruppfödning
    • Varför ska man välja svenskt griskött?
    • Varför ska man välja svenskt lammkött?
    • Varför ska man välja svenskt nötkött?
    • Hur behandlas djur i Sverige?
    • Hur går slakt till i Sverige?
    • Antibiotika inom svensk djuruppfödning
      • Antibiotikaskolan
  • Kontakt
    • Kontakta oss
    • Om organisationen
    • Beställ och ladda ner
    • Frågor och svar
  • Sök
  • Hem
  • Om kött
  • Styckningsdetaljer
  • Lamm
  • Benfri kotlettrad
Alla styckningsdetaljer

Benfri kotlettrad

Se lammytterfilé

Mer läsning om kött

Cassoulet med lammlägg Cassoulet med lammlägg
Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Xi’an-nudlar med wokad lammfärs och spiskummin (Zi Ran Yang Rou) Xi’an-nudlar med wokad lammfärs och spiskummin

Recept du kanske gillar

Relaterade artiklar

Smördegsinbakad benfri kotlett Ugnslagad kotlettrad med svampsås, rotselleripuré och rödlöksmarmelad Helstekt kotlettrad med variation på kål, hasselbackspotatis och bearnaisesåsHelstekt kotlettrad med variation på kål, hasselbackspotatis och bearnaisesås Ugnsbakad vitlöksspäckad kotlettrad med örter och nejlika Helstekt kall kotlettrad och färskpotatissallad med jordgubbar Strimlad kotlettrad med ragu på två sorters tomater

Relaterade artiklar

Benfri kotlettrad (Ytterfilé) Benfri kotlettrad (Ytterfilé) Bog benfri Nacke benfri

Kontakt

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
105 33 Stockholm
010-184 26 00

Vi finns även på:
Facebook, Instagram & Youtube

» Alla kontaktuppgifter
» Vår personuppgiftspolicy

För Bransch

» För butik – Köttskolan
» Beställ & ladda ner material
» MyNewsDesk
» Prenumerera på våra nyhetsbrev
» Kontakta oss
» Frågor och svar
» Vi sponsrar
» What is Svenskt Kött?
» Följ våra nyheter via RSS

Varför svenskt kött?

Spelar det någon roll vilket kött man köper? Gör det skillnad för klimatet? Är det överhuvudtaget hållbart att äta kött? Absolut! Och visst är det skillnad på kött och kött!

Läs mer om varför det är så viktigt att välja svenskt kött – i matbutiken såväl som på restaurang eller i gatukiosken.

På svensktkott.se använder vi oss av cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om vår personuppgiftspolicy!
Scroll to Top