Bräsera / Grytsteka

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.

Oxrullader med fransk potatiskaka

Oxrulader med fransk potatiskaka

De här oxruladerna är fyllda med fransk senap, franska örter, gurka och skinka. Det är en klassisk fyllning i rulader. Rätten passar fint att servera med en potatiskaka.

Bräserad lammtunnbringa med rotfrukter

Värm ugnen till 150˚. Lägg lammbringan på en skärbräda med skinnsidan neråt. Strö över vitlök, citronskal, salt, peppar, timjan och rosmarin. Rulla ihop bringan som …

Grytstek av fransyska

Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Kokt nötrulle med svartvinbärssås

Rullen från nötkreaturet är en ganska hård styckningsdetalj. Den innehåller nästan inget fett, men har däremot gott om bindväv. Det betyder att den passar bra att tillagas länge i fuktig värme. På köpet får du stomme till en god sås att servera till. 

Rulla till toppen