
Om kött
Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska få leva så naturligt som möjligt. Den enkla idén och böndernas noggranna arbete skapar tillsammans en unik produkt.


Styckningsdetaljer
Här finns fakta om alla styckningsdetaljer av gris, nöt, lamm och kalv. Var de sitter på djuret, hur man tillagar dem på bästa sätt och så förstås tillhörande recept.

Vilka näringsämnen finns i kött?
Det finns mycket näring i kött. Kött innehåller många av de näringsämnen som kroppen behöver; proteiner, vitaminer och viktiga mineraler som järn och zink.

Charkuterier
Vad finns det egentligen att säga om svenska charkuterier som falukorv, leverpastej och rökt skinka? Hur mycket som helst om du frågar oss!

Köttkvalitet
Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska få leva så naturligt som möjligt. Den enkla idén och böndernas noggranna arbete skapar tillsammans en unik produkt.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
[mc4wp_form id=”6661″]