Aktuellt

Nyheter

Cuban sandwich med mojomarinerad porchetta på skinkinnanlår

Mat för en annorlunda påsk

Årets påskvecka kommer inte likna vanliga vanliga påskar, därför tipsar vi här om mat för en annorlunda påsk.

Tallrik

Hur mycket kött äter vi egentligen?

Nya rapporten från Jordbruksverket svarar på; hur mycket kött äter vi egentligen? Hur stor andel är svenskt? Och hur långt ifrån Livsmedelsverkets kostrekommendationer ligger vi egentligen?

Korvfestivalen 2020 i Stockholm

Är du en korvälskare? Nu är det dags för sjunde upplagan av Korvfestivalen på Münchenbryggeriet i Stockholm. Du ska väl gå?

Äldre artiklar

Kossa

Simtuna ansluter sig till Cowfunding

Cowfunding är ett nytt sätt att sälja kött från väl valda gårdar via nätet. Sedan 2015 har företaget funnits i Skåne, nu utökar man verksamheten till Stockholm.

Allt fler köper svenskt

Svensk mat blir allt populärare och det visar sig nu i försäljningssiffrorna. Statistiken för tredje kvartalet i år visar på en fortsatt ökad försäljning av svenskproducerade livsmedel. Allt fler köper helt enkelt svenskt.

Rulla till toppen