KLS Ugglarps arrangerar leverantörsträffar tillsammans med Max

KLS Ugglarp fortsätter med sina populära leverantörsträffar, i år tillsammans med Max hamburgare. Senast har tre träffar hållits i Laholm, Eringboda och Kalmar.

En film har gjorts från en träff i Hässleholm den 17 oktober där 100 bönder som levererar råvara till KLS Ugglarp deltog.

Max har enbart haft svenskt kött i sina hamburgare sedan start och företaget ser det som en stor anledning till sina framgångar på marknaden. Svenska folket gillar såväl Max burgare som svenskt kött och kombinationen har gjort succé.

Med konsumenter som tror på svenskt kött så blir det viktigt att leverantörer och mellanleden fram till konsument förstår varandra så att hela kedjan fram till kund hänger samman.

Eller som Eva Larsson från Nävlinge (mellan Hässleholm och Kristianstad) säger i filmen:

-Svenska folket är med oss och jag ser nu positivt på allt framöver.

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top