#Köttpodden
Välkommen till podcasten Köttpodden där spännande gäster pratar kött ur olika infallsvinklar. Programledare är Svenskt Kötts vd Elisabet Qvarford

Specialavsnitt av Köttpodden om sommarens torka

Med anledning av sommarens torka släpper Svenskt Kött ett specialavsnitt av sin podd, Köttpodden, med vd Elisabet Qvarford. Gäst är Scans försäljningsdirektör Torbjörn Lithell som dessutom är styrelseordförande i Svenskt Kött. Vi reder ut effekterna av sommarens torka och hur det kommer att påverka konsumenter och bransch.

Köttpodden med Håkan Fällman

I det här avsnittet har vi med oss Håkan Fällman, kunglig hovleverantör, legenden som skrivit köttbibeln och lärt upp större delen av branschen! Det går …

Köttpodden med Lars-Peder Hedberg

Veckans gäst Lars-Peder Hedberg är en beteendevetare och språkvetare i grunden med många strängar på sin lyra. Just nu jobbar med att ta fram ett nytt matspråk. I det här av snittet får du veta vilken den sjunde grundsmaken är och vad hundar tycker är skitgott.

Köttpodden med Marie-Louise Danielsson-Tham

I veckans avsnitt av Köttpodden träffar vi Marie-Louise Danielsson-Tham, veterinär och professor i livsmedelshygien. Marie Louise vet definitivt vad som går att äta eller ej.

Köttpodden med Anna-Maria Stawreberg

Veckans gäst i Köttpodden är Anna-Maria Stawreberg, författare till boken Prepping – att hoppas på det bästa, men förbereda sig för det värsta. Hur förberedd är du?

Köttpodden med Lovisa Sterner

Experten från Ungdomsbarometern, Lovisa Sterner, lever lika mycket i framtiden som här och nu och vi pratar bland annat om att unga vegetarianer äter kött …

Köttpodden med Johan Åkerberg

Lyssna på senaste avsnittet av Köttpodden med Johan Åkerberg, kock och matpassionista från bland annat Holy Smoke i Skåne. 

Köttpodden med Christina Möller

Christina Möller är första gästen i säsong tre av Köttpodden. Bland annat berättar hon vad du bara måste ha hemma i kylen och vilka tre klassiska korvar hon tycker du ska prova.

Rulla till toppen