Köttkunskap och recept populärast 2014

Trenden med sökningar på kunskap om kött och charkuterier håller i sig, fakta om flankstek och entrecote toppar listan. Vi blickar bakåt och summerar året på webbplatsen svensktkött.se.

Sedan några år tillbaka är trenden tydlig, besökare på svensktkött.se vill veta mer kött som råvara och lära sig mer om förvaring och tillagning av kött. Och 2014 såg det inte annorlunda ut.

Populära recept

Det är också tydligt att många som kommer till webbplatsen är ute efter att hitta recept, ungefär en tredjedel av besöken kommer till receptavdelningen. Många gillar också att titta på filmer om styckning på Youtube, korta och enkla om detaljstyckning av gris, nöt och lamm.

Vad vill du se mer av?

Vi försöker alltid uppdatera informationen på webbplatsen och kommer till exempel under våren att fylla på mer mer information om nya styckningsdetaljer och recept på fler av dem. Men vill också gärna veta vad våra besökare vill se mer av. Har du tips och idéer? Hör av dig!

Mest besökta sidor 2014

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top