Tillagning: Fritera

Pankofriterad secreto med sötsur relish och jordnötssås

När Anette Rosvall var liten var det sötsura fläsket på kinakrogen något av det bästa hon visste. Pankofriterad secreto med sötsur relish och jordnötssås är hennes variant av den rätten och den är, om hon får säga det själv, faktiskt mycket godare. Panko, japanskt ströbröd, hittar du på hyllan för världens mat i välsorterade livsmedelsbutiker.

Läs mer

Friterad lammbräss på ljummen sallad

Lyckliga du om du hittat lammbräss! Här får du ett förslag på hur du kan anrätta den här delikatessen som en aptitretande förrätt. Den serveras panerad och friterad på toppen av en ljummen sallad, salade tiède . 

Läs mer

Wienerschnitzel

Wienerschnitzeln är en riktig restaurangklassiker. Så här ska den tillagas enligt originalreceptet. Att panera maten i ströbröd sägs vara en tradition från Italien, där de rika panerade sin mat i bladguld. Icke fullt så rika fick hålla tillgodo med ströbröd och steka i smör. 

Läs mer