Ett tortillabröd som fylls med köttfärs som får krispighet av cornflakes, hetta av feferoni och svalka av yoghurt.

Ett tortillabröd som fylls med köttfärs som får krispighet av cornflakes, hetta av feferoni och svalka av yoghurt.
4 portioner
400 g nötfärs
1 gul lök, hackad
1 msk neutral olja
2 msk tacokrydda
1 dl röda bönor, kokta
1 dl svarta bönor, kokta
2 msk tomatpuré
1 dl cornflakes
4 mellanstora vetetortillas
1 dl ost, riven
4 tomater, skivade
8 feferoni
4 msk matyoghurt
Sallad:
400 g vitkål, strimlad
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk vatten
2 msk neutral olja
1 tsk svartpeppar, grovmalen
1 tsk salt
Blanda alla ingredienser till salladen och ställ kallt minst 1 timme.
Fräs löken i smör och tillsätt färsen. Stek ca 5 minuter och krydda med tacokrydda. Tillsätt bönor, tomatpuré och cornflakes, rör om ordentligt och låt bli varmt.
Rosta tortillabröden i torr, varm panna. Lägg på färsfyllningen och strö över ost. Toppa med tomater, feferoni och yoghurt.Servera genast.