En liten krispig crostini toppad med korv och jordgubbar. Passar perfekt som snacks eller på buffé.
Korvcrostini med marinerade jordgubbar
Ingredienser
10 tapasportioner
10 skivor rökt korv
5 stora jordgubbar, halverade
saften av 1 lime
grovmalen svartpeppar
1 baguette, skivad på diagonalen
200 g färskost
Gör så här
Lägg jordgubbarna med snittytan uppåt och häll på limesaft. Strö över peppar och ställ kallt ca 20 minuter.
Rosta brödet lätt i torr panna. Bred på färskost och lägg på korv. Fäst en jordgubbshalva på varje med tandpetare.
FLER RECEPT
Relaterade artiklar
Pestoslungad pastasallad med skinka, spenat och jordgubbar
Helstekt kall kotlettrad och färskpotatissallad med jordgubbar
Rostas med ugnsbakade marinerade grönsaker
Revbensspjäll marinerade i öl med spetskål och citrondressing
Grillade marinerade fläskkotletter med potatisspett
Vietnamesiskt karamellkött med marinerade groddar