Blev det rimmad oxbringa över från söndagsmiddagen? Här får du ett tips på en god macka att göra av resterna.
Macka med rimmad oxbringa, färskost, pepparrot och färska rödbetor
Ingredienser
1 portion
2 skivor kokt oxbringa
1 stor skiva hårt bröd
3 msk färskost
2 msk färskriven pepparrot
ekbladssallat
1 klyfta kokt rödbeta
röda mangoldskott
Gör så här
Blanda samman färskosten med hälften av pepparroten och bred på brödet. Lägg på sallat, kött och rödbetor.
Toppa med resten av pepparroten och garnera med mangold.
FLER RECEPT
Relaterade artiklar
Rökt nötkorv med sockrade havtornsbär, riven pepparrot, knäckebröd och färskost
Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås
Macka med stekt fläskfilé och bacon, getostkräm och rimmad gurka
Rimmad oxbringa med rotfrukter och örtkräm
Gratäng på rimmad oxbringa, tomater och parmesan
Sallad med rimmad oxbringa