En liten förrätt som du kan göra på vilken sorts rökt korv som helst. Välj ett hantverksmässigt producerat knäckebröd, eller baka själv, så blir rätten extra festlig. Om du inte hittar havtornsbär, använd andra vilda bär som lingon eller hjortron

En liten förrätt som du kan göra på vilken sorts rökt korv som helst. Välj ett hantverksmässigt producerat knäckebröd, eller baka själv, så blir rätten extra festlig. Om du inte hittar havtornsbär, använd andra vilda bär som lingon eller hjortron
4 portioner
200 g rökt nötkorv
1 dl havtornsbär (djupfrysta)
1 msk strösocker
4 tsk riven färsk pepparrot
4 skivor knäckebröd
4 msk färskost
Skär upp korven i tunna skivor. Rör de frysta bären med strösocker och låt bären tina.
Bryt knäckebrödet på serveringassietter, lägg på korven och havtornsröran. Strö över rikligt med riven pepparrot och klicka på färskosten.
Servera genast.