Köttkunskap och recept populärast 2014

Trenden med sökningar på kunskap om kött och charkuterier håller i sig, fakta om flankstek och entrecote toppar listan. Vi blickar bakåt och summerar året på webbplatsen svensktkött.se.

Sedan några år tillbaka är trenden tydlig, besökare på svensktkött.se vill veta mer kött som råvara och lära sig mer om förvaring och tillagning av kött. Och 2014 såg det inte annorlunda ut.

Populära recept

Det är också tydligt att många som kommer till webbplatsen är ute efter att hitta recept, ungefär en tredjedel av besöken kommer till receptavdelningen. Många gillar också att titta på filmer om styckning på Youtube, korta och enkla om detaljstyckning av gris, nöt och lamm.

Vad vill du se mer av?

Vi försöker alltid uppdatera informationen på webbplatsen och kommer till exempel under våren att fylla på mer mer information om nya styckningsdetaljer och recept på fler av dem. Men vill också gärna veta vad våra besökare vill se mer av. Har du tips och idéer? Hör av dig!

Mest besökta sidor 2014

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen