
Vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka
En vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka är perfekt till påsk – särskilt om man inte tycker om lax.

En vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka är perfekt till påsk – särskilt om man inte tycker om lax.

Helstekt fläskytterfilé med stuvad savojkål och potatismynt är både festligt och gott. Denna rätt passar att servera till helgen, till nyår eller påsk.

Denna köttpaj med soltorkade tomater, broccoli och ost är lite annorlunda då den görs med strimlad lövbiff. Det blir både gott och är enkelt.

Har du testat att laga oxsvans? Denna påskragu på just oxsvans har smaker av apelsin och kanel och är mustig och värmande.

Haka inte upp dig på lammsteken i påsk. Testa den här lammfärspajen med spenat som kommer göra succé på buffébordet.

Testa att kombinera lamm och ägg till påsk med de här ägghalvorna med rökt lammröra, toppade med rom, kapris, honung och citron.

En lågtempad skinkstek med vitlök, örter, rostad citron och balsamicosky är en perfekt ersättare för lammsteken i påsk.

Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.

Den här lammsteken steker du på något lägre temperatur och något längre tid än vanligt. Resultatet blir ett saftigt, vackert rosa kött. till steken serverar vi grönsaker anrättade som vid medelhavet och frisk gremolata.

Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!

Gör en annorlunda sill till julafton, påsk eller midsommar. Denna baconsill är en sill i vit sås som smaksätts med bacon, pepparrot och dill.

Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.