Värm ugnen till 130°. Lägg morot och lök i en ungssäker form och häll på vattnet. Lägg fläsksidan ovanpå grönsakerna med svålen uppåt. Gnid in saltet ordentligt, pressa eller riv vitlöken och gnid in den tillsammans med pepparen. Baka i ugnen till innertemperatur 72°, ca 2 timmar. Förbered tillbehören under tiden.
Syrad rödlök: Blanda samman vinäger, socker och salt. Lägg ner löken och låt stå minst 30 minuter.
Broccoli med vitlök och basilikaolja: Koka upp vattnet. Skär ner broccolin på längden i 8 bitar. Lägg ner den i det kokande vattnet, låt koka i 3 minuter och lägg sedan över i iskallt vatten. Mixa basilika, honung, rapsolja och salt med stavmixer. Pressa ner vitlöken. Lägg därefter ner broccolin i den färdiga oljan.
Tomatsalsa: Skär tomaterna i små bitar. Finhacka chilin och basilikan och blanda samman med tomaterna. Blanda samman olivolja, honung, salt och peppar, och vänd ner.
Avokadoröra: Dela avokadorna och ta bort kärnan. Gröp ut fruktköttet och mosa det med en gaffel. Finhacka koriander, chili och vitlök och vänd ner. Tillsätt oljan, pressa ner limen och blanda samman. Krydda med salt och peppar.
När det är ca 30 minuter kvar tills fläsksidan är klar i ugnen, tänd grillen. Ta upp det färdiga köttet och sila buljongen. (Såväl buljongen som grönsakerna som fläsket bakats med kan du använda som stomme i en soppa.)
Grillning: Skär köttet i 1 cm tjocka skivor. Grilla primörerna 15–25 minuter beroende på storlet. Lägg på köttet och grilla snabbt på var sida, ca 5 minuter sammanlagt. Grilla broccolin lika länge som köttet.
Servering: Lägg upp de grillade primörerna och de gröna bladen tillsammans med köttet på en skärbräda. Servera med syrad rödlök, tomatsalta, avokadoröra och bearnaisesås.