Biff

Biff Rydberg på stekhäll

Biff Rydberg på stekhäll

Biff Rydberg på stekhäll är kanske världens godaste rätt och som gjord för att tillaga på en stekhäll. Allt-i-ett-lyx, helt enkelt.

​Stekt biff med rostad märg, broccolikräm och senapssky

Det här är ett riktigt lyxrecept för dig som gillar att pyssla i köket och överraska dina vänner med något oväntat. Biffen serveras med en välsmakande kräm på broccoli och dragon och en len senapssky. Till serveras rostad märg i ben. 

Klubbstek med ostgratinerad potatis

Klubbstek (eller clubstek) skulle med ett annat ord kunna kallas ’oxkotlett’. Den är helt enkelt en skiva av biffraden, fast med benet och fettkappan kvar. Det här receptet kan du använda som grundrecept för stekt klubbstek.

Pepparbiff från Dijon

Klappa in biffarna med krossad svartpeppar. Stek köttet i smör ca 2 minuter per sida. Håll köttet varmt. Fräs löken i smör i samma panna …

Biff med ratatouille

Ratatouille: Bryn grönsakerna i omgångar i oljan och lägg dem i en stor kastrull. Tillsätt krossad tomat, svartpeppar, timjan, basilika och lagerblad. Låt grytan först …

Enkel biff Stroganoff

Om du längtar efter biff Stroganoff men inte har tid att laga den är det här receptet för dig! Ett lättlagat recept på den gamla klassikern, som du fixar till på en halvtimme.

Grillspett

Det här är ett grundrecept på grillspett av antingen gris, nöt eller lammkött. Du får också förslag på goda grillsåser att servera till. 

Scroll to Top