
Krispig blodpudding i ljummen sallad med brysselkål, äpple och senapsdressing
Testa blodpudding i en ljummen sallad med brysselkål, äpple och senapsdressing. Blodpuddingen friteras krispig tillsammans med eldost.

Testa blodpudding i en ljummen sallad med brysselkål, äpple och senapsdressing. Blodpuddingen friteras krispig tillsammans med eldost.

Blodpuddingsfritters är en kul och annorlunda vairant på blodpudding. Servera med Keso-slaw och doppa i lingonketchup. Passar som småplock!

En spännande variant på våfflor är blodvåfflor! Så goda med rårörda lingon, smetana och stekta äpplen till. Att ha lite blod i våffelsmeten är både resursklokt och ger en näringsboost til rätten.

Stekt fläsk med löksås är en riktigt klassisk husmansrätt. Här serveras mjukstekt lök i en krämig gräddsås tillsammans med knaprigt fläsk.

Är du sugen på annorlunda och nyttigare tacos? Dessa tacos med lever och paprikasalsa är ett spännande inslag på fredagsmyset.

Fläsklägg är en prisvärd och smakrik styckningsdetalj som kan användas i många rätter. Här samsas fläsklägg i en wok med grönsaker och äggnudlar.

Falukorv i ugn är en av våra mest klassiska husmansrätter. Här samsas falukorv i ugn med senap, ost och äpple. Gott och perfekt som vardagsmat!

Prova den här efterrätten på nyårsafton – mandelkaka med blåbärskompott och oxalis. Det här är deserten i Desirée Jaks nyårsmeny för Svenskt Kött.

Kotlett med sauterad kål, ärtor och svamp är huvudrätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött. I säsong med kål och svamp, svenska ärtor finns i frysen.

Krämiga och frasiga kroketter på slarvsylta passar perfekt som tilltugg till champagne. Första rätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött.

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Laga en läskig tacospindel till Halloween. Servera med klassiska tillbehör som sallad, gräddfil, salsa och ärtmole.