Recept med nygamla nötköttsdetaljer

Prova på något nytt med styckningsdetaljer som inte synts i butikernas hyllor på länge. Nu är de på väg tillbaka.

I samarbete med Expressens matmagasin Mitt Kök publicerar vi nya recept skapade av Tommy Myllymäki.

Det karaktäristiska för dessa detaljer är den tydliga köttsmaken och mörheten med en aning tuggmotstånd. Det är enkla och härligt goda recept på de nygamla styckningsdetaljerna njurtapp, flankstek, oxkind och även ett smaskigt recept med nötfärs. Fråga hos en välsorterad handlare om det är svårt att hitta någon av detaljerna.

Smaklig spis!

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top