Mozzarellafyllda schnitzlar med salami

Den här fyllda schnitzeln är snabblagad och enkel, men ändå med den där riktiga fredagskänslan. 

Ingredienser

4 portioner

4 skinkschnitzlar à 125 g
75 g mozzarella, i fyra skivor
8 skivor salami
salt och malen vitpeppar
1 msk olja
1 msk färsk basilika, hackad

Till servering:
4 portioner pasta
½ röd paprika, i strimlor
100 g sockerärter
½ dl oliver

Gör så här

Fördela ost och salami på schnitzlarna. Vik dem dubbla och fäst med en tandpetare.

Pensla dem med olja blandad med basilika. Krydda med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Woka grönsakerna. 

Stek schnitzlarna ca 3 minuter per sida. Servera dem med pasta blandat med wokade grönsaker.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

FLER RECEPT

Scroll to Top