Fläskfärs

Kinafärs

Kinafärs

Kinafärs är en snabblagad och god vardagsrätt. Du lagar färsen med sås och grönsaker i en och samma panna. Sedan serveras den med fluffigt jasminris till.

Glöggpastej med glöggelé

Glögg är en fin julkrydda som vi gärna använder till julbordets olika rätter. Här i en len pastej med glöggkryddad gelé. Du behöver såväl röd glögg som vit glögg till den här pastejen. 

Kinesiska lejonhuvuden med vitkålswok

Kinesiska lejonhuvuden med vitkålswok

Kinesiska lejonhuvuden är stora köttbullar och har fått sitt namn tack vare köttbullarnas storlek. Här serveras kinesiska lejonhuvuden med vitkålswok vilket blir en en enkel och god middagsrätt.

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Rulla till toppen