Sista köttskolan med Mitt Kök: redskap

I morgondagens Köttskola i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon handlar det om redskap i köket. Detta är seriens sista avsnitt.

Att ha bra redskap i köket gör matlagningen roligare. Passa på att få tips från köttexperten Eric Persson och kocken Tommy Myllymäki om hur du bästa tar hand om dina knivar och skärbrädor.

Mitt%20k%C3%B6k%20l%C3%A4r%20oss%20om%20bra%20k%C3%B6ttverktyg

Se Köttskolans alla inslag

Under sju veckor har Köttskolan sänds i Mitt Kök. Här har vi samlat alla inslagen.

Mer information

Eric Persson  bloggar om redskap i köket: ”En materialsport så god som någon”

Aktuellt

Tallrik

Hur mycket kött äter vi egentligen?

Nya rapporten från Jordbruksverket svarar på; hur mycket kött äter vi egentligen? Hur stor andel är svenskt? Och hur långt ifrån Livsmedelsverkets kostrekommendationer ligger vi egentligen?

Korvfestivalen 2020 i Stockholm

Är du en korvälskare? Nu är det dags för sjunde upplagan av Korvfestivalen på Münchenbryggeriet i Stockholm. Du ska väl gå?