Köttskola med Mitt Kök: chark

Köttskolan i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon handlade denna fredagmorgon om svenska charkuterier.

I Mitt kök tittar köttexperten Eric Persson närmare på vad den svenska charkdisken har att erbjuda. Samtidigt visar Tommy Myllymäki hur man steker isterband på rätt sätt. Isterbandets syrliga smak är unikt för Sverige.

Typiskt för svenska charkuterier är att de röks och just lokala svenska charkuterier är väldigt trendigt just nu, berättar Eric.

Mitt%20k%C3%B6k%20steker%20isterband%20och%20tittar%20n%C3%A4rmare%20p%C3%A5%20den%20svenska%20charkdisken

Läs mer

Aktuellt

Hur mycket kött äter vi? Förhållanden mellan konsumtion och kostråd 2023

Hur mycket kött äter vi?

Jordbruksverkets statistik visar hur mycket kött vi äter i Sverige och hur nära vi ligger kostråden för vår konsumtion 2023.

Rulla till toppen