Semifinalen i Årets Kock 2017

Semifinalen av Årets Kock avgörs i år på Helsingborgs Arena den 23 november. Som partner finns Svenskt kött på plats och med oss i montern har vi Thomas Sjögren som bjuder på läckra amuser komponerade av vinnande produkter från årets Chark-SM.

23 november avgörs semifinalen för Årets Kock i Helsingborg. 18 semifinalister ska bli 8 finalister när de tävlande möts på Helsingborgs Arena. På arteskock.se kan du se alla tävlingsbidragen och läsa mer om evenemanget. 

Som stolt partner finns Svenskt kött givetvis på plats och med oss i montern har vi Årets Kock-vinnaren från 2015 Thomas Sjögren. Thomas kommer att bjuda på egenkomponerade amuser med råvaror från hans eget utvalda favoriter bland vinnarna i årets Chark-SM.  

Tävlingen Årets Kock

Årets Kock är det svenska mästerskapet i professionell matlagning. Målet med tävlingen är att sätta gastronomin högt på agendan i samhället. Tävlingen Årets Kock arrangeras tillsammans med olika partners med stöd av Gastronomiska Akademien, Svenska Kockars Förening och Föreningen Årets Kock. Årets Kock är ett helägt dotterbolag till Restaurangakademien.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email