Årets Fyrfota Gastronomi i White Guide

Hör du till dem som har svårt att hitta god mat efter vägen när du är ute och reser? Med White Guide som resesällskap finns många goda upptäckter att göra.

Snart lanseras årets upplaga av guiden. Svenskt kött är stolt sponsor till kategorin Årets Fyrfota Gastronomi.

Sveriges bästa restauranger koras och landets största restaurangupplevelser hyllas genom priser i olika kategorier. Nya och etablerade kockstjärnor från hela landet kommer att lysa från scenen.

Av närmare 800 testade restauranger och 90 testade barer presenteras 472 restauranger och 37 barer i årets upplaga av White Guide.

Årets Fyrfota Gastronomi

De nominerade i klassen som sponsras av Svenskt kött är:

  • 50 Kvadrat, Visby
  • AG, Stockholm
  • Köttbaren, Stockholm
  • Svartengrens, Stockholm

Läs mer

White guides webbplats

Aktuellt

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Hur tillagar man kött?

Hur tillagar man kött?

Måste man torka av köttet? Varför ska man bryna grytbitar och när är bäst att krydda köttet? Här är svaren på de vanligaste frågorna om hur man tillagar kött.

Var kommer maten ifrån?

Var kommer maten ifrån?

Att ha mat på bordet är något vi i Sverige ofta tar för givet. Men var kommer maten ifrån och vilka ansträngningar ligger bakom produktionen?

Rulla till toppen