Lammkött tävlingsråvara i Årets Kock 2011

Den 3 februari 2011 avgörs nästa upplaga av Årets Kock - SM i professionell matlagning. Svenskt Kött sponsrar tävlingen, som i finalen har lammkött som tävlingsråvara.

 Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda tävling inom matlagning och för vinnaren väntar ett hektiskt år med fulltecknad almanacka.

 För många vinnare har titeln Årets Kock också inneburit starten på en lång och framgångsrik karriär.

 Stort intresse

 Intresset för årets upplaga av Årets Kock var rekordstort. Hela 143 kockar skickade in tävlingsbidrag, vilket är överlägset mer än något år tidigare.

 Bland finalisterna finns Sveriges Köttkock 2007, Tomas Diederichsen.

 Lammkött tävlingsråvara 2011

I 2011 års final av Årets Kock  är tävlingsråvaran svenskt lammkött

Det gäller att laga något innovativt av stek och bringa.

Läs mer om Årets Kock

»Till hemsidan för Årets Kock

 

Aktuellt

Hur mycket kött äter vi? Förhållanden mellan konsumtion och kostråd 2023

Hur mycket kött äter vi?

Jordbruksverkets statistik visar hur mycket kött vi äter i Sverige och hur nära vi ligger kostråden för vår konsumtion 2023.

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Rulla till toppen