Några röster om den svenska unggrisen: Andreas Hedlund

Andreas Hedlund, årets kock 2002, numera kock på Stadshuskällaren i Stockholm.

Andreas Hedlund gillar initiativet med unggrisen men anser att man bör förfina kvalitetskraven i framtiden.

– Det kan ju inte räcka med att grisen är ung, urvalet måste göras noga, säger han. Och kanske ska kriterierna bli hårdare i framtiden. Hur ska vi förhålla oss till detta? Tycker det är ok – han har ju rätt i att vi måste speca och det är konceptidén.

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top