Några röster om den svenska unggrisen: Andreas Hedlund

Andreas Hedlund, årets kock 2002, numera kock på Stadshuskällaren i Stockholm.

Andreas Hedlund gillar initiativet med unggrisen men anser att man bör förfina kvalitetskraven i framtiden.

– Det kan ju inte räcka med att grisen är ung, urvalet måste göras noga, säger han. Och kanske ska kriterierna bli hårdare i framtiden. Hur ska vi förhålla oss till detta? Tycker det är ok – han har ju rätt i att vi måste speca och det är konceptidén.

Aktuellt

Tallrik

Hur mycket kött äter vi egentligen?

Nya rapporten från Jordbruksverket svarar på; hur mycket kött äter vi egentligen? Hur stor andel är svenskt? Och hur långt ifrån Livsmedelsverkets kostrekommendationer ligger vi egentligen?

Korvfestivalen 2020 i Stockholm

Är du en korvälskare? Nu är det dags för sjunde upplagan av Korvfestivalen på Münchenbryggeriet i Stockholm. Du ska väl gå?