Köttskola med Mitt Kök: förpackningar och köttfärs

Vad ska man tänka på när man handlar kött? Och hur steker man köttfärs bäst? Köttskolan i Mitt Kök ger konkreta svar!

I dagens program berättar köttexperten Eric Persson om de olika köttförpackningar man kan finna ute i butikerna och hur de fungerar.

Tommy Myllymäki visar också hur man lyckas bäst med stekningen av köttfärs.

Mitt20kC3B6k20kollar20nC3A4rmare20pC3A520kC3B6ttfC3B6rpackningar20och20att20steka20fC3A4rs

Läs mer

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top